Konfa 2022/2023

Pingstkyrkan, Equmeniakyrkan och Betelkyrkan vill bjuda in dig till att gå konfa med oss. Detta läsåret samlas vi i pingstkyrkan på torsdagar direkt efter skolan i ca 1,5h med start 8 september.

Vad är konfa? 

Konfa handlar om att lära sig vad den kristna tron är och om vad den kan betyda för oss. Det är att få träffas en gång i veckan tillsammans med nya och gamla vänner. Konfan är en chans att utforska den kristna tron, tillsammans och för dig själv. 

Du behöver inte vara kristen för att gå konfa, här är alla välkomna. Oavsett om du är van att gå i kyrkan eller ej. 

Vi kommer gå igenom saker som är centralt i kristen tro så som Bibeln, Jesus, den helige anden mission, rättvisa, relationer, framtiden och mycket mer. 

Konfaåret 

Under året åker vi iväg på två weekends, en på hösten och en på våren. Då hinner vi lära känna varandra mer och det brukar vara mycket uppskattat. 

Kostnad

Kostnad för hela året är 1400kr. Då ingår övernattningarna, material och en festkväll för hela familjen. (Vid några tillfällen kan extrakostnader för mat tillkomma om vi exempelvis är på studiebesök någonstans.) 

Anmälan och Kontakt

Konfan drar igång den 8 september. Vi välkomnar alla att anmäla sig till en infoträff den 1 september kl 19:00 i Pingstkyrkan. Anmäl er så fort ni kan men senast den 4 September. Anmälan görs via en länk på Pingstkyrkans hemsida

Funkar inte det eller om du har andra frågor så hör av dig till oss! 

Elias Högbring
Ungdomspastor i Pingstkyrkan
072-541 13 65
ungdom@pingstvaggeryd.se 

Erica Alfredsson
Ungdomsledare i Betelkyrkan
073-347 68 79
ungdomsledare@betelvaggeryd.se 

Signe Malmsten
Pastor i Equmeniakyrkan
076-797 01 16
pastorn@equmeniakyrkanvaggeryd.se