Vi söker ungdomsledare!

VI SÖKER DIG som har en personlig tro på Jesus och vill dela med dig av den till andra. Vi ser gärna att du har gått bibelskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga.

VÅR FÖRSAMLING har ca 250 medlemmar och är ansluten till både EFK och SAM. Vårt barn- och ungdomsarbete består av Mini-UV, UV-scout, Tonår och Söndagsskola, och samlar varje vecka över 100 barn och ett 30-tal ledare. Vi har även ekumenisk konfirmationsundervisning tillsammans med de andra frikyrkorna på orten.

SOM UNGDOMSLEDARE kommer du att arbeta i team tillsammans med våra pastorer. Du blir även en viktig del av Betel Ungdoms styrelse, som ansvarar för barn- och ungdomsverksamheten i församlingen. Ditt arbete blir att finnas med i barn – och ungdomsverksamheten med fokus att leda och deltaga i de aktiviteter som riktar sig mot tonåringar. Tillsammans med övriga kyrkorna är du också på högstadieskolan 1-2 tillfällen i veckan under rasttid.

TJÄNSTEN är på 100 % (eller lägre efter önskemål). Det finns möjlighet att hyra en lägenhet i kyrkan. Tillträde önskas 1 september, eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan nu, men senast 31 maj. Intervjuer kommer att ske löpande.

SÖK TJÄNSTEN genom att skicka CV och personligt brev till: lars.kinderback@gmail.com

VID FRÅGOR kontakta: Pastor Lovisa Bernberg: lovisa.bernberg@betelvaggeryd.se eller 076-326 93 70 Personalansvarig Lars Kinderbäck: lars.kinderback@gmail.com eller 070-880 19 16